sunnuntai 20. huhtikuuta 2008

My weekend and something NEW

Ihanan aurinkoinen viikonloppu takana. Aamu alkoi tänään mukavasti hesarin ja aamupalan kera partsilla. Tarkeni paremmin kuin hyvin auringon paistaessa niin lämpimästi:) Tais saada brunaakin samalla, sen verran poltteli!

Viikonlopun aikana tuli tehtyä vähän kevätsiivoustakin. Se projekti on edelleen kesken, mut nyt on ainakin keittiön komerot putsattu ja uudelleen järkätty, joten siitä on hyvä jatkaa. Ja aina on aikaa shoppailla..reilun tunnin kierroksella sain aika mukavasti taas tuhlattua. Shoppailuistani vähän kuvaa alapuolella. Muutoin rentouduin esim. eilen herkkujen ja leffan parissa. Tänään käytiin ulkoilemassa. Vähän "kalliokiipeilyä" ja valokuvaamista siinä ohella.

Mieleni tekevi vähän värejä...ja niistä tän kevään/kesän suosikkejani. Perustoppeja ja pitkänmallisia tietenkin. H&M:ltä tuli ostettua eikä paljoa maksettua. Ja nää kyseisen firman topit kestää yllättävän hyvin hintaansa nähden.

Jotenkin raidat eivät oo napanneet vähään aikaan, mutta tässä oikein söpö raitapaitis H&M:ltä. Ihanan ohut, läpikuultava neule, joten sopii hyvin kesään. Matsku polyesteriä, mutta joukossa vähän puuvillaa lisäämässä siihen hengittävyyttä.

Laukkuja, isompaa ja pienempää (alapuolella). Molemmat löytyi Aleksi 13:lta. Valkoinen kiiltävä ja tikattu tekonahkalaukku oli alennuksessa ja sitä vähän mietin...mut tykkään siitä kokoajan enemmän, joten aion myös pitää sen. Jos jotain siitä voisin muuttaa, niin olkahihnat. Mut ne saa kyl helposti vaihdettua. Ajattelin vähän massiivisempaa ketjua, jossa on satiininauha välissä...jos vaan jaksais itse väkertää:>

Pienempään clutchiin kuuluu lisäksi hopeinen ketju-olkahihna, mutta käytän laukkua mielellään ilman sitä. Laukun pinta on liukuvärjätty, toiselta puolen tasaisempi ja tummempi keltainen.

Hopeiset satiiniballerinat. Jokakesäinen MUST-hankinta, ainakin muutaman edelliskesän ajalta. Näitä pitänee hommata vielä parit lisää. Nää löytyi Aleksi 13:lta alennuksessa n.15e, joten ei paha hinta. Ja yllättävän hyvät vielä jalassa. Mistään ergonimiasta näiden kenkien kohdalla ei kuitenkaan voi puhua.. ne on sit erikseen semmoset. Mutta helpot ja nopeat peruskengät, jotka on kaikenlisäks kivannäköiset:)

Hiuksiin! Näitä yleensä tulee ostettua jos jonki näköstä. Mut kun tekee vaateostoksia, on mun mielestä kuitenkin hyvä hommata samalla kertaa vaatteisiin sopivia asusteitakin (koruja, hiuspinnejä, huiveja tms.). Ainakin, jos on sellainen väri vaatteessa, jota ei pahemmin vaatekaapista muuten löydy. Eikä siten asusteitakaan siltä saralta. Siis jos haluaa pukeutua sävysävyyn. Kulta, hopea, musta ym. on tietty aina perusvarmoja asustevärejä mihin vaan yhdistettynä.

Musta läpikuultava röyhelötunika. Ois-mallistosta ja sattuipa löytymään tämäkin mukavasta alennuksesta. Kuitenkin tuote on tän kevään mallistoa:) Kokeiltuani tunika istui tosi hyvin päälle ja menee käytettäväks myöskin mekkona.


Eli tämmöistä tältä erää. Ens viikolla ois tarkoitus päästä käsiks ompelukoneeseen, joten voisin esitellä tekeilläni olevia kirppismuokkauksia Lisäksi olen suunnittellut ihania kesävaatteita pienelle kummitytölleni, joten toivon ehtiväni laittaa niistäkin vähän postausta. Eikun mukavaa viikon alkua:)


Ei kommentteja: